Mengenai Kami
Acefield Automotive Equipment Tools Sdn Bhd merupakan pakar yang berprofesional bagi semua jenis peralatan automotif yang berkualiti dan terbaik. Kami adalah pengedar sah bagi Isaki Jepun. Lokasi utama kami terletak di Kluang Baru. Kami berbangga dengan reputasi kami sebagai pembekal peralatan automotif.

Produk kami termasuk caj tayar, mesin pengimbang roda, peralatan penjajaran roda, pemotong jerk, peralatan pos lif, mesin inflator nitrogen dan lain-lain lagi peralatan garaj. Kami mengkategori produk kami dalam pakej yang berbeza mengikut kesuaian kegunaan dan keperluan kedai auto. Kami menyediakan produk yang berkualiti dengan harga yang berpatutan dan munasabah bagi setiap produk dan pakej. Anda juga mampu untuk menyesuaikan peralatan yang anda perlukan!

Di Acefield Automotive Equipment Tools Sdn Bhd kami juga menawarkan perkhidmatan selepas jualan dan 0 % 36 bulan ansuran untuk setiap pesanan anda. Kami berjanji memberikan anda penyelesaian yang terbaik untuk peralatan kedai auto anda. Anda dialu-alukan untuk menghubungi kami untuk maklumat lanjut. Kakitangan kami sentiasa siap sedia untuk melayani anda.


" PRESTASI . KEBOLEHPERCAYAAN . KUALITI"
Sumber untuk Peralatan Perkhidmatan Automotif
Switch To Desktop Version